Phil Ivey grootste winnaar ooit

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar dankzij zijn tweede plaats in de Aussie Millions $100.000 Challenge is het eindelijk zover. Phil Ivey mag zich de grootste toernooiwinnaar ooit noemen. Hij stoot hiermee voorlopig Daniel Negreanu van zijn troon.

Ivey begon de finaletafel als vierde in chips. Met tegenstanders als Dan Shak, Howard Lederer, Barry Greenstein, Billy Jordanou, Jonathan Karamalikis, Tony G en Tony Bloom zou de overwinning een zware opgave worden. Toch kwam Ivey akelig dichtbij. De Amerikaan begon zelfs met een kleine chiplead aan de heads-up tegen Dan Shak.

Uiteindelijk zou laatstgenoemde toch de heads-up winnend afsluiten en het highroller evenement in de wacht slepen. Iveys tweede plaats werd beloond met $600.000, wat achteraf dus genoeg bleek voor een nieuwe mijlpaal in zijn toch al glansrijke pokercarrière.

Laat een bericht achter