PokerStars kondigt “Big Game” aan

Een spectaculaire nieuwe high stakel-show zal binnenkort zijn weg naar de beeldbuis vinden. The PokerStars.net Big Game, zoals de show voluit heet, zal vijf dagen per week op het Amerikaanse Fox te zien zijn. Met Big Game wil PokerStars meedrijven op het succes van vergelijkbare shows als High Stakes Poker en Poker After Dark.

Bij Big Game zal er $200/$400 met $ 100 ante worden aangehouden als limiet. Een groot aantal pro’s hebben inmiddels hun deelname bevestigd. Onder andere Daniel Negreanu, Vanessa Rousso, Jason Mercier, Barry Greenstein, Chris Moneymaker en Greg Raymer zullen het tegen elkaar opnemen. Of onze Nederlandse troef Lex Veldhuis ook zijn opwachting maakt, is nog niet bekend. Eerder was Veldhuis te zien in het soortgelijke High Stakes Poker.

De pro’s krijgen ook enige concurrentie van buitenaf. Zo zal een van de seats bezet worden door een PokerStars SuperNova Elite speler en speelt er één online qualifier mee met de cashgame. Deze zogenaamde “Loose Cannon” krijgt $ 100.000 om mee te spelen en mag alle winst boven dit bedrag mee naar huis nemen. Vooral de toevoeging van het “Loose Cannon” zal volgens veel pokerliefhebbers voor vuurwerk gaan zorgen.

Laat een bericht achter