Phil Ivey lanceert pokersite

Phil Ivey lanceert pokersiteNog heel even geduld hebben en dan gaat de nieuwe pokersite van de professionele pokerspeler Phil Ivey online. Met zijn site wil hij pokertraining geven. De site, iveypoker.com, wordt aan het eind van januari toegankelijk. Phil Ivey maakte vorig jaar al bekend dat hij Leggo Poker had gekocht en maakte daarmee gelijk zijn bedoeling om er een training-site van te maken duidelijk. Verschillende spelers zullen meewerken om de site vorm te geven, waaronder oud-Leggo instructeur Aejones, Jennifer Harmen, Patrick Antonius, Greg Merson en Cole South. Zij zullen onder andere zorgen voor leuke inhoud, tips en trucs voor op de site van Ivey.

Natuurlijk moet de site zo veel mogelijk naamsbekendheid krijgen en daarom heeft Ivey besloten om een aantal sportevenementen die op televisie uitgezonden worden te sponsoren. Eén van de evenementen waar hij zijn naam aan verbonden heeft is het boksevent ‘Shobox, The Next Generation’. De Operating Officer van de pokersite van Ivey verklaart dat Ivey een grote fan van boksen is: “Phil is een grote boksfan, maar belangrijker is dat hij een fan is van hard werken, commitment, en toewijding en dat is ook precies wat een bokser nodig heeft voordat hij de ring instapt.”

Iveypoker.com zal er alles aan doen om beginnende spelers zo goed mogelijk en op een eerlijke manier te leren pokeren. Dit zal vooral aangeleerd worden met behulp van filmpjes. Vooralsnog heeft Phil Ivey nog geen datum genoemd waarop de site gelanceerd wordt, maar dit zal in ieder geval aan het eind van deze maand zijn. Houdt iveypoker.com en onze nieuwspagina dus goed in de gaten!

Laat een bericht achter