Loterij voor date met George Clooney

Loterij voor date met George ClooneyFans van George Clooney maken momenteel voor slechts 10 dollar kans op een avondje uit met de acteur. Website Omaze.com organiseert een wedstrijd waarmee je de date kan winnen.

De hoofdprijs van de loterij is een reis voor 2 personen naar New York, samen met Clooney backstage tijdens de David Letterman Show en over de rode loper tijdens de première van de nieuwe film The Monuments Men, samen met acteurs Matt Damon en Cate Blanchett.

De wedstrijd heeft tot nu toe al 540.000 dollar opgebracht voor ‘Satellite Sentinel Project’, een organisatie die de grens van Soedan in de gaten houdt en andere gevaarlijke gebieden om misdaden tegen de mensenrechten op te sporen. De loten worden tot 30 januari verkocht.

Laat een bericht achter