PokerStars reageert op stijging van rake

pokerstarsDe verantwoordelijke voor de PR bespreekt de recente wijzigingen en verdedigt zich in het blog van het bedrijf.

Michael Josem, Head of Public Relations bij PokerStars heeft in een post in het blog van PokerStars gereageerd op een deel van de negatieve feedback van spelers omtrent de recente wijzigingen bij het bedrijf.

Hierin benadrukt hij dat PokerStars nog steeds wil voorzien in de behoeften van de reguliere spelers en in het verleden de rake zelfs terug heeft gebracht in een poging om de games winstgevender te maken. Ze geloven echter dat iedereen er meer voordeel uit zou halen wanneer de games op een reguliere basis softer zijn.

Verder benadrukt hij ook dat zowel het aantrekken van nieuwe spelers als het voortdurende lobbyen voor de regularisering een behoorlijk prijskaartje hebben. Vanuit zakelijk perspectief is het voor PokerStars dan ook “zeer redelijk” om deze zaken te bekostigen door te snijden bij andere uitgaven (VIP-programma’s, Battle of the Planets, hogere rake, enz.).

Laat een bericht achter