Ontslagen Albert Riera speelde liever poker dan voetbal

Ontslagen Albert Riera speelde liever poker dan voetbalHet contract van Albert Riera bij Udinese werd deze week ontbonden, terwijl de Spanjaard nog geen wedstrijd in actie kwam voor de Italiaanse club. Aan het ontslag van de flankspeler liggen volgens diverse media twee bijzondere redenen ten grondslag. Hij liet verstek gaan voor een wedstrijd om een pokertoernooi te spelen en bracht een dubieuze tweet de wereld in.

Riera kon deze week zijn koffers pakken, nadat hij een duel miste omdat hij een pokertoernooi zou willen spelen. Naar verluidt werd hij daar tweede, wat hem een geldbedrag van 3,000 pond opleverde. Daarna plaatste hij op Twitter dat Udinese ‘de slechtste club was waar hij in zijn carrière voor gespeeld zou hebben’.

De 32-jarige vleugelaanvaller tekende afgelopen zomer bij Udinese, dat hem de eerste seizoenshelft aan Watford verhuurde. De voormalig speler van Liverpool was enkele maanden in Italië, maar kwam dus geen enkele keer binnen de lijnen voor de club uit Udine.

Laat een bericht achter