Inwoners Nieuwegein winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Inwoners Nieuwegein winnen 1 miljoen euro bij Postcode LoterijEen feestelijk einde van het jaar 2014 voor de deelnemers met postcode 3437 AB (Dukatenburg) in Nieuwegein. Zij zijn door de Postcode Loterij verrast met een miljoenenprijs. Door met de winnende postcode mee te spelen winnen zij met elkaar 1 miljoen euro.

Gaston Starreveld, ambassadeur van de Postcode Loterij, was dinsdag 30 december in de Dukatenburg om bij de winnaars thuis de prijzen uit te reiken. In de postcode 3437 AB spelen zes mensen mee met in totaal elf loten. Twee winnaars spelen mee met één lot en winnen elk 90.909 euro. Drie winnaars spelen mee met twee loten en winnen elk 181.818 euro. Eén winnaar speelt mee met drie loten en wint 272.727 euro.

Eén van de winnaars is enkele maanden geleden verhuisd. Hij speelde nog mee met twee loten op zijn oude postcode waardoor hij ook meedeelt in de prijs. Rob, winnaar van 181.818 euro: “Wat fantastisch. Ik ga dit geld gebruiken voor het opstarten van mijn eigen restaurant.” Fotobijschrift: Rob, winnaar van 181.818 euro, neemt de cheque in ontvangst van Gaston Starreveld, ambassadeur bij de Postcode Loterij.

Laat een bericht achter