Staatsloterij heeft 7 mensen miljonair gemaakt

Staatsloterij heeft 7 mensen miljonair gemaaktDe inhoud van Mega Jackpot van de Staatsloterij is verdeeld over vijf winnaars. Er zat een bedrag van ruim 30 miljoen euro in de pot.

Volgens het ANP viel het bedrag gisteren op een lotnummer dat als vijf een vijfde loten was verkocht. Daardoor zien de winnaars ieder ruim 6 miljoen euro op hun bankrekening verschijnen. Daarnaast wonnen twee deelnemers ieder de hoofdprijs van 1 miljoen, meldde de loterij vandaag.

De jackpotwinnaars komen uit Overijssel en Noord-Holland, Zuid-Limburg, Rotterdam en Veghel. De twee gelukkigen met een miljoen wonen in Utrecht en Amsterdam. De kersverse miljonairs worden binnenkort ontvangen op het hoofdkantoor van de Staatsloterij in Den Haag waar ze hulp krijgen aangeboden hoe om te gaan met het grote geld.

Volgende maand zit er weer 7,5 miljoen euro in de jackpot.

Laat een bericht achter