Pokermiljonair Jorryt van Hoof opgenomen in Nederlandse Poker Hall of Fame

De Eindhovense pokerspeler Jorryt van Hoof is opgenomen in de Nederlandse Poker Hall of Fame. Dat gebeurde bij de opening van de Master Classics of Poker (MCOP) in Amsterdam. Van Hoof krijgt deze eer samen met twee collega’s voor hun bijdrage aan de populariteit van de sport in Nederland.

De Poker Hall of Fame werd begin dit jaar opgericht, maar kende nog geen leden. Van Hoof en zijn collega-pokeraars Marcel Lüske, die gezien wordt als de Godfather van het Nederlandse Poker, en Noah Boeken zijn nu de eerste drie spelers die deze eer te beurt valt.

De drie kregen een speciaal ontworpen litho uitgereikt door de bekende tattooeërder Henk Schiffmacher.

Pokermiljonair
Van Hoof verdiende in zijn carrière tot nu toe bijna 4,5 miljoen dollar met pokeren. Hij staat daarmee tweede op de Nederlandse alltime moneylist.

Het merendeel daarvan verdiende hij toen hij vorig jaar derde werd in het World Series of Poker Main Event, het grootste pokertoernooi ter wereld. Dit jaar strandde de Eindhovense pokerprofessional roemloos in de tweede ronde van dit toernooi.

Laat een bericht achter